A dărui flori….. cel mai simplu gest

A dărui flori…… cel mai simplu gest – flori de calitate superioară pe https://deliverygator.ro/

Totuși, așa cum bine știm, fiecare floare iși are propriul mesaj, astfel simplu gest de a oferi o floare este echivalentul a o mie de cuvinte.

Cele mai frumoase creații ale naturii, florile sunt calea sigură spre a aduce un zâmbet pe fața oricui și o modalitate de a ne exprima admirația, recunoștința, afecțiunea, precum și de a marca un eveniment special.

Cea mai simplă și eficientă modalitate de a-i arata persoanei iubite că o apreciem este aceea de a-i oferi un buchet de flori.

Cu semnificații diferite în funcție de culoare sau de specie, aceste plante extrem de gingașe pot face un gest ce noua ni se pare din ce în ce mai greu de intreprins: transmiterea senA darui flori..... cel mai simplu gesttimentelor față de cei pe care-i apreciem.

Fie că oferim flori scumpe precum trandafiri  sau unele mai puțin costisitoare precum ghiocei acestea răman un simbol al admirației, al afecțiunii, al aproprierii.

Afla ce semnificație au trandafirii, în funcție de culori, pentru a descoperi mesajele ascunse din spatele acestor flori.

  • Trandafirii roșii semnifica dragostea și sentimentul de prețuire, așadar prin intermediul lor se poate transmite cu usurință mesajul „Te iubesc”.
  • Trandafirii albi exprima inocența și puritatea.
  • Trandafirii roz se considerau a fi simbolul fericirii. Trandafirul este rezervat evenimentelor sociale. Acestea se ofera ca expresie a bucuriei și a norocului.
  • Trandafirii galbeni sunt considerați simbolul prieteniei.

 A dărui flori….. cel mai simplu gest

Crizantema este una dintre cele mai frumoase plante de toamnă, o floare delicată şi impunătoare totodată. Numele ei în latină este ‘’Chrysanthemum’’ şi înseamnă floare de aur.

Pentru  chinezi, floarea de crizantemă , în general , reprezintă odihna , liniște și viața senină , iar crizantema alba semnifică jelirea sau necazul.

In limbajul florilor, gerberele transmit anumite mesaje în funcție de culoare:

  • Gerbera galbena – lux, bunastare
  • Gerbera portocalie – fericire, bucurie
  • Gerbera rosie – succes
  • Gerbera roșu-închis – bunavointa, echilibru
  • Gerbera roz – admirație sinceră
  • Gerbera mov – timiditate

In general crinii sunt asociați cu devotamentul, virtutea sau frumusețea însă acest mesaj poate să difere în funcție de culoarea pe care acestia o au. Crinii albi sunt purtătorii mesajului de dragoste semnificând puritatea și sinceritatea intențiilor. Crinii galbeni pot însemna recunostință pentru un gest îndatoritor sau ,ca mesaj între îndrăgostiți, bucuria de a fi alaturi unul de celalalt.