Warning: Declaration of ET_Theme_Builder_Woocommerce_Product_Variable_Placeholder::get_available_variations() should be compatible with WC_Product_Variable::get_available_variations($return = 'array') in /home/veggiewi/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/frontend-builder/theme-builder/WoocommerceProductVariablePlaceholder.php on line 8
Produse Bio |Produse de calitate |Mall online |DeliveryGator.ro

Produse Bio

Produse Bio

Produse Bio de calitate superioara – platforma online DeliveryGator.ro Livrare in toata tara.

De ce este bine să consumăm produse alimentare bio?

Decizia de a mânca sănătos  ar putea sta la baza unei vieți sănătoase.

Dincolo de consumul de fructe; legume;  cereale și grăsimi bune, se pune problema consumului în siguranță a alimentelor, a păstrarii corecte a acestora și a perseverenței în menținerea unui regim sănătos.

Modul în care produsele alimentare sunt cultivate sau crescute. Atât cele care provin din plante cât și cele care provin din animale au  un impact destul de mare asupra sănatății și a mediului.

Deseori, produsele  bio,  sunt mult mai proaspete și au gust mai bun.

Pentru că nu conțin conservanți, produsele alimentare bio nu pot fi păstrate foarte mult.

Produsele alimentare bio provin din agricultura ecologică, care  este mult mai benefică  pentru mediul înconjurator.

Practicile acesteia reduc poluarea de la nivelul solului, apei și aerului, gradul de eroziune al solului, cresc fertilitatea acestuia și utilizează mai puțină energie. In plus, agricultura ecologică este mai sanatoasă și pentru păsări și animale, întrucat substanțele chimice conținute de pesticide  fac dificilă reproducerea acestora și chiar le poate ucide.

De asemenea, evitarea utilizării pesticidelor pentru culturile agricole este benefică inclusiv pentru fermierii care se ocupa de acestea.

Afișez 1–9 din 49 de rezultate