Warning: Declaration of ET_Theme_Builder_Woocommerce_Product_Variable_Placeholder::get_available_variations() should be compatible with WC_Product_Variable::get_available_variations($return = 'array') in /home/veggiewi/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/frontend-builder/theme-builder/WoocommerceProductVariablePlaceholder.php on line 8
Produse Electrocasnice și Electronice |Mall online |DeliveryGator.ro

Produse electrocasnice și electronice

Produse electrocasnice  și electronice

Produse electrocasnice și electronice de calitate – Platforma online DeliveryGator.ro

Livrare în toată țara.

Produsele electrocasnice si electronice ne fac fiecare zi mai usoara si nici nu ne putem imagina viata in lipsa lor. Ne-am obisnuit sa fim tot timpul informati si deja ne-a intrat in reflex sa schimbam in fiecare an telefoanele cu modele cat mai noi.

In general barbatii sunt aceia care se pricep la produse electronice si la electrocasnice dar femeile stiu sa aleaga masinile de spalat de foarte buna calitate si vor alege mult mai rapid un telefon care sa raspunda la toate nevoile noastre si orice tip de electronice care ne sunt utile.

Romanii care cumpara produse electronice si electrocasnice trebuie sa verifice cu atentie specificatiile tehnice ale produselor, precum si existenta marcajului Comisiei Europene, recomanda Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii (ANCOM).

Cand cumparati nu tineti cont doar de firma. Ca si la haine, atunci cand vorbim despre despre electronice si despre electrocasnice; platim de cele mai multe ori brandurile si nu produsul in sine. Firmele populare au in general cele mai scumpe. Produse electronice si electrocasnice deoarece investesc foarte mult in strategiile de marketing.

Produsele electrice, electrocasnice şi IT&C ar urma să fie însoţite de o etichetă europeană care să cuprindă detalii privind durabilitatea. Proiectarea ecologică, capacitatea de modulare a componentelor pentru a însoți evoluția produsului și posibilitatea de reparare.

Mai mult, produsele electrocasnice si electronice ar putea avea în mod obligatoriu un sistem de afișare a duratei preconizate de utilizare. Bazată pe criterii standardizate stabilite de către un grup de părți interesate. Astfel, produsele electrocasnice mari precum frigiderele sau combinele frigorifice vor fi dotate cu un contor de utilizare.

Produse electrocasnice  și electronice

Produsele electrocasnice si electronice cumparate online sunt cu pana la 40% mai ieftine comparativ cu produsele cumparate din magazinele traditionale; arata studiul „Price Index” realizat de Millward Brown Romania in luna octombrie.

Preturi mult mai bune in mediul online au fost inregistrate la carti, telefoane si tablete, cu diferente semnificative, de pana la 27%, pe perioada campaniilor promotionale, fata de retailul traditional.

Discount-ul mediu de 18% aplicat cuptoarelor cu microunde a impus aceasta categorie printre cele mai avantajoase pentru cumparatori.

Afișez 1–9 din 62 de rezultate