Livrarea la domiciliu/adresa indicata de client, va fi efectuata prin firma de curierat Sameday. In majoritatea cazurilor Coletul va ajunge intre 48 si 72 de ore , cu excepția cazului în care am convenit asupra unei alte date sau in cazul in care unele produse nu se afla pe stoc propriu sau stoc furnizor, motiv pentru care livrarea poate fi intarziata.

Costuri de livrare

Livrarea se va efectua prin curier in toata Romania. Livrarea se va efectua la adresa indicata de client sau la easybox. Pentru comenzi in afara tarii se vor adauga costuri suplmentare care vor fi suportate de cumparator.Acest lucru este justificat, deoarece taxele poștale sunt diferite de la o țară la alta.

În toate cazurile, vi se va comunica un pret total de livrare, inclusiv costurile de livrare și alte costuri conexe.

Trebuie să vă exprimați acordul în mod explicit cu privire la orice costuri suplimentare, de exemplu, în cazul în care se dorește să vi se ofere livrare expres sau ambalaj pentru cadouri. Utilizarea unei opțiuni predefinite (casetă bifată automat) pe site-ul deliverygator.ro nu este echivalentă cu un acord explicit.

Livrare neefectuată

Dacă nu primiți produsele în termen de 30 de zile sau în perioada convenită, contactați-ne și, dacă este posibil, extindeți termenul de livrare până la o dată rezonabilă. De exemplu, dacă v-am informat că livrarea este amânată cu o săptămână din cauza unor probleme cu furnizorii, luați în calcul posibilitatea de a ne acorda o săptămână suplimentară.

Dacă nu putem sa respectăm nici noul termen de livrare, aveți dreptul să reziliați contractul și să vă primiți banii înapoi cât mai curând posibil daca o plata a fost efectuata.