Oțet orez brun ecologic

30.00 lei

Oțet orez brun ecologic

Stoc epuizat

Categorie:

Descriere

Oțet orez brun ecologic – produs bio

Produsul este de o rafinata calitate, fiind obtinut prin procedee traditionale de fermentare si maturare lenta in oale de ceramica partial ingropate, din orez integral ecologic. Are o aroma bogata si intensa, usor dulce, fara aciditatea dura a multor produse similare de pe piata.

Produs vegan fara conservanti, produs intr-o intreprindere ce prelucreaza simultan si sosuri cu grau, certificat ecologic.

Tara de provenienta: Japonia.

Koji – boabe de orez si/sau soia fierte/aburite, la care sa adaugat o cultura de fermentare numita Aspergillus oryzae, folosita pentru prepararea alimentelor traditionale fermentate, precum sosul de soia, miso, mirin sau sake.

Mod de intrebuintare:
Acest otet de orez integral ofera un contrast de arome reconfortant ce trezeste la viata aproape orice preparat, fiind un ingredient de baza in salate, muraturi, preparate marinate si insufletind preparatele de legume, sosurile si pastele pentru sanvisuri.

Atentie:
Necontinand conservanti se pot dezvolta in timp elemente solide inofensive.

A se pastra intr-un loc intunecat si racoros, la o temperatura de 10°C – 25°C. Se resigileaza dupa deschidere.

Ingrediente: Apa, orez brun integral de cultura* (koji) 34%.

* din culturi ecologice.

Valori nutritionale/100g:

Energie 16 kcal / 66 kj, proteine 0.5 g, carbohidrati 0.2 g, lipide 0 g, sodiu 0.004 g, acid acetic 4.4 g, cenusa 0.1 g.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Oțet orez brun ecologic”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *