Termeni și condiții

Termeni și condiții – Mall online DeliveryGator.ro

Utilizarea site-ului – incluzând accesul, navigarea și cumpărarea produselor de pe acest site constitue un acord implicit de respectare a temenilor  și condițiilor; enunțate în cuprinsul prezentului document cu toate efectele și consecințele ce decurg din acestea.

Conținutul acestui site nu poate fi utilizat; reprodus; distribuit; transmis; expus în alte scopuri decât cele expres și legal permise. Extragerea oricăror informații urmată de orice utilizare în scop comercial care depășește sfera copiei private reglementate de lege;  sau pentru vânzare ori licențiere și fără a avea în prealabil un consisțământ scris al titularilor depturilor de proprietate;  constituie o încălcare a temenilor și condițiilor. Utilizatorii site-ului www.deliverygator.ro sunt de acord să NU afecteze și să NU interfereze în vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului; cu elementele care previm sau restricționează utilizarea; copierea unui conținut sau elemente care întăresc limitele de utilizare a site-lui sau a conținutului acestuia.

 Confidențialitatea datelor

DeliveryGator.ro NU transmite datele personale ale utilizatorilor site-ului către terți.  DeliveryGator.ro  le folosește  numai în scopul stabilirii contactului cu clienții săi;  precum și în scopul informării acestora asupra aspectelor legate de funcționarea site-ului și a ofertelor acestuia.

Compania va reține datele personale și le va folosi în scopul informării utilizatorilor privind situația contului de pe www.deliverygator.ro;  privind evoluția, sistarea comenzilor precum și în evaluarea produselor și serviciilor oferite. Toate informațiile furnizate de client în procesul de creare cont și/sau comandă sunt tratate confidențial și nu vor fi furnizate nici unui terț. În cazul în care clientul optează pentru abonare la newsletterul DeliveryGator.ro;  fiecare ediție va conține și modalitatea de dezabonare; odată accesată această opțiune, dezabonarea se aplică imediat, nefiind necesare alte confirmări.

Comanda produselor

Prin finalizarea comenzii, cumpărătorul consimte că toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumpărare, sunt corecte, complete și adevarate la data plasării comenzii. DeliveryGator.ro NU își asumă responsabilitatea pentru aceste nereguli.

Termeni și condiții – La ce vârstă poți să cumperi?

Trebuie să ai peste 18 ani pentru  a putea comanda produse de pe website-ul www.deliverygator.ro.

Deoarece platforma online DeliveryGator.ro   comercializează  băuturi alcoolice și tutun , trebuie să ai peste 18 ani – pentru a putea să comanzi acest tip de produse . De asemenea, este important de știut că pe acest site prețurile includ TVA.

Vânzătorul poate anula comanda efectuată de către cumpărator, în urma unei notificari prealabile adresate cumpărătorului, fără nicio obligație ulterioară a vreunei părți față de cealaltă sau fără ca vreo parte să poată să pretindă celeilalte daune-interese în urmatoarele cazuri:

– neacceptarea de către banca emitentă a cardului cumpăratorului, a tranzacției;

– invalidarea tranzacției de către procesatorul de carduri agreat de DeliveryGator.ro;

– datele furnizate de către client/cumpărător, pe site sunt incomplete și/sau incorecte;

-cumpărătorul nu confirmă produsele comandate – în momentul în care este contactat telefonic de un reprezentant DeliveryGator.ro

 

În cazul în care produsele comandate de către cumpărător, nu poat fi livrate de către vânzător, acesta din urmă va informa clientul/cumparatorul asupra acestui fapt și va returna în contul cumpărătorului contravaloarea produselor, în termen de maxim 10 (zece) zile  de la data la care vânzătorul a luat la cunostință acest fapt.

Vânzătorul va asigura ambalarea corespunzătoare a produselor și va asigura transmiterea documentelor însoțitoare.

Administratorul site-ul DeliveryGator.ro, își rezervă dreptul de a modifica structura și interfața oricărei pagini sau subpagini a site-uluil www.deliverygator.ro în orice moment și la orice interval de timp liber ales, având dreptul de a întrerupe temporar sau permanent, parțial sau în totalitate serviciile puse la dispoziția publicului prin intermediul acestui  website, fără nicio notificare prealabilă individuală sau generală.

Administratorul site-ului DeliveryGator.ro își rezervă dreptul de a modifica în orice moment conținutul acestei acord, fără notificarea prealabilă a persoanelor care utlizează site-ul.

Administratorul site-ul DeliveryGator.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru informațiile incomplete sau eventualele erori apărute în cuprinsul site-ului, dar face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor de pe site. Imaginile sunt afișate pe site cu titlu de prezentare, iar produsele efective livrate pot diferi de imagini în orice mod (culoare, accesorii, aspect etc)

Pentru întrebări sau nelămuriri vă rugăm să ne contactați, prin formularul de contact.

  Condiții legale

Site-ul DeliveryGator.ro funcționează conform tuturor prevederilor legale ale Statului Roman.

Descrierea serviciilor

 Platforma online DeliveryGator.ro vă pune la dispoziție o gamă variată de servicii și produse.

-livrări de produse la domiciliu ( florărie, legume și fructe, legume și fructe bio, produse bio, produse de băcănie, produse pentru îngrijire, parfumuri și cosmetice bio, produse pentru copii, produse pentru curățenie, produse electrocasnice și electronice,  petshop) /Livrarea se face în toată țara.

-livrare de mâncare la domiciliu / Livrare DOAR in Galați – jud. Galați.

Produsele de tip personalizat se adresează exclusiv clienților cu care s-au stabilit de comun acord, telefonic sau prin email, modul de personalizare a acestora. Orice comandă plasată pentru acest tip de produs, de un alt client, fără a fi contactați în prealabil, se consideră nulă și implica returnarea întregii sume achitate inițial.

Cesionarea sau subcontractarea

Vanzatorul poate cesiona și/sau subcontracta o terță parte pentru servicii ce țin de onorarea comenzii fără informarea Cumparatorului, nefiind necesar acordul acestuia. Vânzătorul va fi întotdeauna responsabil față de Cumpărator pentru toate obligațiile contractuale.

Anularea comenzilor

In cazul solicitării anularii de către Cumpărător a unei comenzi înainte de data livrării;  acestuia i se va returna suma integrală; iar dacă anularea survine în urma unor erori ale Cumparatorului;  acestea se vor soluționa după cum urmează:

– datele furnizate de Cumpărător sunt eronate și incomplete împiedică efectuarea livrării – se reține taxa de livrare și Cumpărătorul este contactat;

-livrarea efectuată la altă dată decât cea menționată de client în comandă:  dacă se solicită anularea comenzii; se restituie suma integrala – taxa de livrare sau relivrare la data cerută în comandă pe cheltuiala vânzătorului

Livrarea în afara intervalelor orare menționate în comandă nu constituie obiectul unei reclamații sau anulari. Ele pot fi solicitate însă, la cererea clienților.

NU se pot returna următoarele produse – buchete de flori, aranjamente florale, legume și fructe, legume și fructe bio(produse perisabile).

Pentru produsele perisabile oferim o garantie de 5 zile;  (pentru prospetimea florilor în cazul respectarii regulilor de întreținere menționate pe eticheta produsului;  și depozitarea corespunzătoare a legumelor și a fructelor – conform etichetei produselor)

Soluționarea garanției se face în termen de 20  zile de la recepția solicitării. Nu se acordă garanția produselor ce prezintă urme de lovituri, crăpături, zgârieturi – alte deteriorări.

 Taxe suplimentare

Prețul final plătit de client este format din prețul produsului. Pe site-ul DeliveryGator.ro nu există așa numitele taxe ascunse.

 Litigii

Orice litigiu aparut în legatură cu utilizarea serviciilor și produselor va fi rezolvat pe cale amiabilă. In cazul în care nu s-a reușit stingerea conflictului pe cale amiabila, competența revine instanțelor de judecată române. Fiind de acord cu acesti Termeni si Condiții, clientul iși asumă în totalitate aceste riscuri.